hakbijl welkom

Hakbijl Glass is een leverancier van hoogwaardige glas en lifestyle producten in zowel klassiek als modern design, speciaal ontworpen voor mensen met een passie voor fraaiheid. Hakbijl is er altijd in geslaagd om de perfecte balans in creativiteit te vinden om zowel de decoratieve markt, als de bloemisten markt aan te spreken met zijn producten.

hakbijl glass

Hoogwaardige glasproducten met een eigen look & feel, voor zowel het klassieke, moderne en trendy interieur waarbij kwaliteit en design een belangrijke factor spelen. Het mooie transparante glas staat in deze collectie centraal.

hakbijl HKB

Geproduceerd met vakmanschap en een constante focus voor perfectie in vorm en afwerking. Elk product wordt handgemaakt door vaklieden en geen enkel product is identiek, waardoor uw product uniek is.

 

hakbijl lifestyle

Met zorg samengestelde collecties gebasseerd op de laatste woontrends. Deze collecties zijn seizoensgebonden. Speciaal voor het voorjaar en de zomer, en het najaar en de winter. In de wintercollectie staat het kerst thema centraal.

hakbijl favorites

Deze favorites kunnen niet ontbreken binnen een glascollectie en leverbaar uit voorraad. Bekende series zoals Cooper, Connor, Cosmo zijn in transparant glas leverbaar en trendy kleuren, toepasbaar als vaas, windlicht etc.